Hoidot

Elämänkosketushoidossa välitetään parantavaa jumalallista energiaa, joka toimii valon tason kirkkaudella ja viisaudella. Hoito ei ole erillinen elämänenergiasta ja se on hellä ja kaunis hoitomuoto etenkin sellaisiin tilanteisiin, kun kaipaa vahvaa eheytystä ja suuntaa elämälleen. Tämän hoitomuodon kautta olen itse saanut yhteyden omaan sielunsuunnitelmaani ja korkeamman tason tarkoitukseeni maan päällisessä elämässä. Valon energia on äärimmäisen korkeataajuista ja hellävaraista ja se auttaa meitä kohtaamaan itsemme. Hoito tapahtuu aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi. 

AJARA -alkuperäinen ayurvedinen kasvo- ja päähieronta on ihana ja rentouttava hoito, jossa hoidettavat alueet käsitellään öljyllä.


Päässä sijaitsee tärkeät elämän toimintoja ohjaavat elimet, kuten aivot, useiden hermojen päät, ja koko inhimillinen ajatustoiminta. Myös neljä tärkeintä aistielintä - silmät, korvat, nenä ja suu - ovat pään alueella. Siksi pään alue kaipaa erityistä rentoutumista, huolenpitoa ja hoivaa, jotta voimme helpommin kokea rauhan tunnetta ja onnellisuutta.
Niskan alue ja hartiat liittyvät läheisesti pään toimintoihin, joten myös ne tulee huomioida hoidossa.

Perinteisissä intialaisissa hoitomuodoissa, kuten ayurvedassa eli elämäntieteessä, suositellaan pään hierontaa päivittäin.
Pään alueen verenkierto ja muut virtaukset voivat häiriintyä lihasjännityksistä ja kivuista. Nämä jännitykset vähentävät aivojen hapensaantia ja vitaalienergian virtausta. Päänsärky, migreeni ja vastaavat vaivat, jotka aiheutuvat jännitystiloista ja stressistä, ovat nykyisin hyvin yleisiä. Muita oireita ovat huonovointisuus, uupumus, heikkouden tunne, hermostuneisuus ja yliaktiivisuus. Hieronta rentouttaa ja ehkäisee tukkeutumia. Päähieronnan perusajatuksena on lisätä vitaalienergian virtausta.

Päähieronnan edut:
* avaa päänalueen tukkeutumia
* poistaa epämiellyttävää kuumuutta päästä
* helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreeniä
* elvyttää päänahan huokosten toimintaa
* edistää hiusten kasvua
* parantaa  näkökykyä, kuuloa ja tuoksujen havaitsemista
* aktivoi hermojärjestelmää ja energiapisteiden toimintaa
* rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa

Henkilökohtainen tulkinta sopii tilanteeseen, jossa tuntuu, että asiat pyörii paikoillaan, ja oma näkökulma on suppea tai sumea. Tuntuu, että jokin asia vie enemmän energiaa, kuin antaa. Tällaiset asiat vievät suhteessa liikaa aikaamme ja huomiotamme, ja usein olisi hyvä vain osata päästää irti, olla huolehtimatta tai pohtimatta liikaa.

Irtipäästämiseen voi auttaa se, että saa tilanteeseensa näkökulmaa ja tukea. Kokemusta siitä, että kaikella on tarkoituksensa, jumalallinen ajoitus ja järjestys. Tässä kohdin minä astun mukaan kuvioon.

Autan sinua toivomassasi aiheessa selvänäkökisyyden sekä kanavoinnin avulla. Otan yhteyttä korkeimpiin valonauttajiin, ja pyydän viestien tulla sydänkeskukseni kautta sinua varten. Tulkinta on keskustelevaa ja vuorovaikutuksellista.

Ennustamisesta tässä ei ole kyse, sillä elämässä ei ole oikeaa tai väärää, on vain valintoja. Valinnan tiedostaminen on siitä oivallista, että silloin ymmärtää, että koskaan ei ole liian myöhäistä - millekään. Minä autan sinua tuomalla korkeampaa näkökulmaa sinun elämääsi, jolloin myös tiedostat ja tunnistat herkemmin tuon oman kauniin, hiljaisen tiedon äänen - intuition.

 

 

 

MUUTA TIETOA HOIDOISTA

Hoitaja toimii energiahoidoissa pelkästään energian kanavana ja välittäjänä, ja hoito toimii itsenäisesti hoitaen niitä asioita, jotka ovat kussakin hetkessä hoidettavan itsensä korkeimmaksi parhaaksi. Hoidettava ottaa vastaan energiaa vain sen verran, kuin kykenee kullakin hetkellä ottamaan. 

 

Tarkkailen hoitoa meditatiivisessa tilassa. Apunani toimii selväaistit välittäen informaatiota. Saan yleensä kuvia, sanoja, tuntemuksia, ajatuksia ja niin edelleen, joiden kautta tulkitsen kokemaani hoitoa. Joskus saan hoidon kautta hoidettavan henkioppaisiin tai muihin valonauttajiin yhteyden, ja välitän tätä tietoa eteenpäin hoidon jälkeen. 

Hoidon jälkeen keskustelemme esiin nousseista asioista ja keskustelun aikana minulle yleensä nousee intuitiivisesti lisää konkreettisia muotoja ja tapoja jaettavaksi - niiden avulla hoidettava voi halutessaan lähteä kehittämään asioita omassa elämässään eteenpäin. 

Parantamisessa on kyse siitä, että tarjoan läsnäoloani ja omaa kokemustani hoidettavalle sekä kanavoin sitä energiaa, joka kulkee lävitseni. Jollain tapaa voisi sanoa, että en itseasiassa 'paranna' ketään.

 

Yksinkertaisesti autan hoidettavaa itseään huomaamaan omat parantavat voimansa; kuinka jokainen voi itse auttaa itseään parantumaan, ja saamaan yhteyden itseensä ja rakkauden loppumattomaan virtaan. Virtaan, joka sijaitsee meillä kaikilla omassa sydämessämme, omassa keskuksessamme. 

Auttajana haluan siis auttaa sinua löytämään sydämestäsi ehtymättömän virran, sielusi säihkeen, energian loputtoman aaltoilun. Kaiken tämän löydät itsestäsi. Matkalla toimin oppaana ja avustajana, tukena ja tsempparina. 


Käytän hoitojen apuna lisäksi intuitiivisesti kristalleja/kiviä, eteerisiä öljyjä, musiikkia sekä tulkitsemiskortteja, aina tietysti tilanteen mukaan.​

 
 
 
 

Helsinki

© Noora Brandt 2019

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now