Selvänäköisessä kirjoituksessa kirjoitan sinulle tekstin, jonka on tarkoitus auttaa sinua valitsemassasi aiheessa. Olen huomannut, että luonto, ihmiset ja eläimet kertovat minulle tarinoitaan sanojen muodossa. Tämän kirjoituksen avulla sanoitan sinulle asioita, joihin kaipaisit tukea, ymmärrystä ja selkeyttä. 

Kirjoitus on tulkinta, kanavointi, ja se annetaan minulle sinun kauttasi. Se ei ole sinusta erillinen, vaan se on yhteydessä energiaasi, olemukseesi ja ytimeesi. Kirjoituksen sanoma on aina rakkaudesta ja valosta lähtöisin, eikä sisällä koskaan mitään negatiivista, vaikka siinä saattaisi olla yksityiskohtaisiakin neuvoja ja ohjeita elämänlaadun parantamiseksi.

Tässä muutamia otteita 

kirjoituksista:

" Sinä olet valon lapsi, joka on tullut tähän maailmaan, pimeyteen ja kolkkouteen, rakastamaan ja säihkymään ja säkenöimään tuota ihanaa kauneuttasi joka paikkaan, minne menetkin. Sinun ei tarvitse pelätä. Ei tarvitse pelätä sitä, mitä muut sinusta ajattelevat, eikä sinun tule missään nimessä muuttaa tuota ihanaa tapaasi nähdä ja rakastaa. " 

" Sinä saat ja voit jakaa tätä sisäistä maailmaasi muiden kanssa, kunhan vain muistat, että jokainen ihminen näkee ja kokee tämän maailman juuri omien kokemustensa ja silmiensä kautta värittäen yksityiskohdat siihen sopiviksi. Kun tämän hyväksyy täysin, alkaa huomaamaan, kenen kanssa yksityiskohtien ei tarvitse olla riidassa keskenään, vaan ne voivat yhdessä laulaa ja riemuita ja tulla kohdatuksi, rakastetuiksi juuri sellaisina, kun ne ovat elämiensä aikana näille kokijoilleen muovautuneet.  "

" Sinä olet rakas meille täällä valon tasossa ja me haluamme kertoa sinulle, että olet aina suojeltu ja suunnattoman tärkeä osa kosmista kiertokulkua ja universumia. Älä koskaan luule, että sinun osasi tässä maailman sekavassa myllerryksessä olisi turha. Sinä olet arvokas osa rakkauden verkostoa, jonka me ihmiset yhdessä luomme. Sinä saat tulla rakastetuksi juuri sellaisena kuin olet. Sinä olet valtavan ihana ja kaunis, rakas kultainen lapsemme. Kiitos siitä valosta, jonka tuot maailmaan vain olemalla oma itsesi. "

Selvänäköinen tapaaminen on keskusteleva tapaaminen kasvotusten tai puhelimitse, jossa autan sinua valitsemissasi aihealueissa näkemään selkeämmin elämääsi. Minulle annetaan kielikuvia, mielikuvia, tunteita ja tuntemuksia, joiden kautta tulkitsen elämääsi. Tällainen tulkinta on sinun korkeimmaksi parhaaksi, ja ehdottomasti rakkaudesta ja valosta peräisin olevaa tietoa.

 

Tulkinta on kuitenkin aina tulkinta, jonka tarkoitus on selkeyttää Sinun elämääsi ja polkuasi, joten tulkintana siihen tuleekin suhtautua. Sen on tarkoitus auttaa sinua linjautumaan paremmin oman itsesi ja sisäisyytesi kanssa. Loppupeleissä sinä olet oman elämäsi päätähti, ja sinun tulee tehdä elämäsi valinnat, päätökset ja linjaukset.

 

Tulkinnan on tarkoitus auttaa sinua saamaan varmuutta ja tukea siihen, että olet linjassa itsesi ja elämäsi kanssa. Tulkinnan tarkoitus on välittää sinulle rakkautta ja valoa, toivoa ja tukea.

  • Instagram
  • Facebook

© Noora Brandt 2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now