Selvänäköinen luenta sopii tilanteeseen, jossa tuntuu, että asiat pyörii paikoillaan, ja oma näkökulma on suppea tai sumea. Tuntuu, että jokin asia vie enemmän energiaa, kuin antaa. Tällaiset asiat vievät suhteessa liikaa aikaamme ja huomiotamme, ja usein olisi hyvä vain osata päästää irti, olla huolehtimatta tai pohtimatta liikaa.

Irtipäästämiseen voi auttaa se, että saa tilanteeseensa näkökulmaa ja tukea. Kokemusta siitä, että kaikella on tarkoituksensa, jumalallinen ajoitus ja järjestys. Tässä kohdin minä astun mukaan kuvioon.

Autan sinua toivomassasi aiheessa selvänäköisyyden sekä myös kauttani tulevien valoauttajien viestien, eli kanavoinnin avulla. Otan yhteyttä korkeimpiin ja puhtaimpiin valon auttajiin, ja pyydän viestien tulla sydänkeskukseni kautta sinua varten. Tulkinta on keskustelevaa ja vuorovaikutuksellista.

Ennustamisesta tässä ei ole kyse, sillä elämässä ei ole oikeaa tai väärää, on vain valintoja. Valinnan tiedostaminen on siitä oivallista, että silloin ymmärtää, että koskaan ei ole liian myöhäistä - millekään. Minä autan sinua tuomalla korkeampaa näkökulmaa sinun elämääsi, jolloin myös tiedostat ja tunnistat herkemmin tuon oman kauniin, hiljaisen tiedon lähteesi äänen - intuition.

Tulkinnan hinta:

30 min 40 € 

1h 80 €

  • Instagram
  • Facebook
  • nv logo

© Noora Brandt 2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now