Sielukanavointi

Sielukanavointi on kirjoitus, jossa kanavoin energiaasi ja kirjoitan sinulle viestin valonauttajilta. 

Sielukirjoitus on kaunis tapa lähestyä omaa ydintään, sillä nämä viestit, jotka välitetään kauttani ovat todella kauniita ja ihania muistutuksia siitä, miten ytimemme koostuu rakkaudesta ja sielullisesta värähteestä. 

Kirjoittaminen ja energiaan virittyminen on itselleni oikein ihana tapa auttaa muita ihmisiä näkemään ja kokemaan oma kauneutensa korkeammista ulottuvuuksista käsin. 

Tässä muutamia otteita sielukanavoinneista:

" Sinä olet valon lapsi, joka on tullut tähän maailmaan, pimeyteen ja kolkkouteen, rakastamaan ja säihkymään ja säkenöimään tuota ihanaa kauneuttasi joka paikkaan, minne menetkin. Sinun ei tarvitse pelätä. Ei tarvitse pelätä sitä, mitä muut sinusta ajattelevat, eikä sinun tule missään nimessä muuttaa tuota ihanaa tapaasi nähdä ja rakastaa. " 

" Sinä saat ja voit jakaa tätä sisäistä maailmaasi muiden kanssa, kunhan vain muistat, että jokainen ihminen näkee ja kokee tämän maailman juuri omien kokemustensa ja silmiensä kautta värittäen yksityiskohdat siihen sopiviksi. Kun tämän hyväksyy täysin, alkaa huomaamaan, kenen kanssa yksityiskohtien ei tarvitse olla riidassa keskenään, vaan ne voivat yhdessä laulaa ja riemuita ja tulla kohdatuksi, rakastetuiksi juuri sellaisina, kun ne ovat elämiensä aikana näille kokijoilleen muovautuneet.  "

" Sinä olet rakas meille täällä valon tasossa ja me haluamme kertoa sinulle, että olet aina suojeltu ja suunnattoman tärkeä osa kosmista kiertokulkua ja universumia. Älä koskaan luule, että sinun osasi tässä maailman sekavassa myllerryksessä olisi turha. Sinä olet arvokas osa rakkauden verkostoa, jonka me ihmiset yhdessä luomme. Sinä saat tulla rakastetuksi juuri sellaisena kuin olet. Sinä olet valtavan ihana ja kaunis, rakas kultainen lapsemme. Kiitos siitä valosta, jonka tuot maailmaan vain olemalla oma itsesi. "

Helsinki

© Noora Brandt 2019

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now